torsdag 20 augusti 2015

Fundering 150820, Är det Antikrist Anda som styr landet

Är det Antikrists Anda som har tagit över vårt samhälle. En anda som säger sig vara bättre än Jesus själv. En anda som t o m bländar oss kristna, och med sin fräckhet har tagit över samhället och snart hela Kristi kyrka också.

Är det så idag?

Ja idag kan vi på punkt efter punkt konstatera att man i vårt samhälle försöker göra sig bättre än Jesus själv.

Vi har t ex Homofilerna. Här är Bibeln klar. Gud accepterar inte homofiler. Men han kan frälsa dem liksom alla andra. Men här går Antikrist anda längre. De inte bara accepterar Homofilerna. De tystar alla som säger något emot Homofilerna.

Vi har Invandringen. Här är den kristna principen att man skall ta hand om främlingen och hjälpa honom, men det finns en gräns och det är när främlingen tar över ens hem och man inte längre får ha sin Jesus tro kvar.

Antikrist anda vet ingen gräns alla skall tas omhand och det verkar t o m som om det är bra att vår urgamla Kristna tro får stryka på foten.

Vi ser hur Antikrist Anda har tagit över Skola och Daghem och efter ett antal år med den Jesusförnekande undervisningen har vi nu en generation som är helt avkristnad. Och vi får höra i massmedia att självmord är den vanligaste dödsorsaken bland unga idag.

Vår regering stöder Arabsidan i konflikten i mellanöstern. Guds vilja att ge Jerusalem till Israel som evig huvudstad spottar man på i en Antikristlig anda av omsorg om Araberna. Inte Israel som Gud har gett löftena.

Alla religioner är lika bar. Alla Gudar är lika värda, säger man, i själva verket är det bara Antikrist Anda som duger till sist, och som får höras i massmedia när det gäller. Och Jesus det är det värsta som finns.

Så här kan man hålla på och ju mer man räknar upp ju mer ser man mönstret.

Man försöker vara bättre än Jesus

Man skall var den gode, men ändå blir allt skit, allt blir fel. Och vem är det som arbetar så om inte Antikrist. Det är därför det känns så hårt idag. Det är därför som hela kyrkan är förvirrad, och hela samhället är gripet av en konstig anda av underdånighet. Ingen vågar säga ifrån.

Vi kristna står där som dummerjönsar helt handfallna, överkörda av något som ser bättre ut än Jesus, Men det är bländverk och lögn, Det är Antikrist Anda som verkar fram det hela idag.

Bibelordet nollställs och präster och pastorer låter sig styras in i homofilmaffians påstående att Gud bara är kärlek och accepterar denna lögn som kommer från avgrunden.

Vi måste ropa till Gud om förbarmande. Det finns hopp än. Men då måste Jesus gripa in. Då måste vi ta oss samman och slita oss loss från den bundenhet som dagens samhälle ger, den tvångströja som Antikrist sätter på alla.

Jesus är vårt hopp. Mera Jesus, Mera Ande, Alltid



Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar